NHPR webinars

Aanmelden

Met deze wizard meldt u zich aan voor het NHPR webinar van 7 november 2023.  

Op de volgende pagina kunt u uw aanmeldgegevens on-line invoeren. U krijgt dan per e-mail een bevestiging van uw aanmelding. 


Let op! Bij sommige mailprogramma’s, zoals hotmail en gmail, komt de bevestigingsmail regelmatig aan in de spambox. Controleer, wanneer u niet binnen enkele minuten de bevestigingsmail ontvangt, eerst even uw spambox.

Kunt u de bevestigingsmail niet traceren, stuur ons dan een mail op info@morganiseren.nl. U ontvangt dan een kopie van de bevestigingsmail.

 

Ga verder

Velden met een * zijn verplicht in te vullen.

Persoonsgegevens

Factuurgegevens

Dit kun je overslaan als de factuurgegevens hetzelfde zijn als je aanmeldgegevens. Moet de factuur op naam van bijvoorbeeld je werkgever vul dat hieronder dan in. Als je op een later tijdstip nog wijzigingen in de factuur nodig hebt worden daar administratiekosten voor in rekening gebracht. (€15.-)

Werkadres

! Het lijkt erop dat u een 'verplicht' veld niet hebt ingevuld of een keuzevakje niet hebt aangevinkt. Kijk de lijst nog even goed door en controleer uw gegevens. Ontbrekende velden worden in rood aangegeven.

Ga verder

Bedankt voor uw aanmelding.

Binnen enkele minuten krijgt u automatisch een bevestigings-email met een bijgesloten factuur.

Let op! Bij sommige mailprogramma's, zoals hotmail en gmail, komt de bevestigingsmail regelmatig aan in de spambox. Controleer, wanneer u niet binnen enkele minuten de bevestigingsmail ontvangt, eerst even uw spambox.